Proizvodnja, usluge i trgovina

Iskustvo te mlad, dinamičan i ambiciozan tim čine nas najboljima u svom poslu!

O nama

Pismoreklam d.o.o. je vodeća tvrtka u grafičkoj industriji na području kontinentalne Hrvatske specijalizirana za izradu i montažu svih vrsta reklama te pružanje usluge digitalnog tiska, izradu i dotisak promidžbenih materijala, tekstila te drugih marketinških usluga.

Tvrtka je usmjerena na kvalitetu usluge i pristupačne cijene, a naš tim stručnjaka posvećen je ostvarenju svih potreba i zahtjeva svojih klijenata.

Kao najpoznatiji brand poduzeća ističe se usluga oslikavanja vozila.

Tvrtku čine tri sastavnice:

  • Proizvodnja (zastave, metalne konstrukcije i LED svjetleće reklame, 3D stiropor i stirodur reklame).
  • Usluge (montaža, oslikavanje, digitalni i UV tisak, lasersko i CNC graviranje).
  • Trgovina (unikatni proizvodi prema narudžbi, tekstil, staklene obloge i proizvodi od stakla, promotivna oprema, sportske nagrade, LED oprema).

U našoj ponudi možete pronaći velik izbor promotivnog tekstila i radne odjeće, svjetlećih reklama, totema, sportskih nagrada i priznanja te raznih unikatnih i poslovnih poklona.

Obrtnička radnja Pismoreklam postoji od 1989 godine i preteča je današnje tvrtke Pismoreklam d.o.o. koja je osnovana 2013. godine.

Vlasnik Tomislav Mandić (pismoslikar) među prvima je u Požeško-slavonskoj županiji započeo s izradom natpisa i reklama, a ljubav prema oslikavanju uskoro prenosi i na radno okruženje.

Dugogodišnje iskustvo, stalno ulaganje u radnu opremu, vrhunska tehnologija i materijal te profesionalan pristup poslu dovode do razvoja tvrtke i širenja poslovanja na područje cijele Republike Hrvatske te stalnu prisutnost s uredima u Zagrebu, Rijeci, Požegi, Slavonskom Brodu.

Od 2018. godine naše proizvode i usluge izvozimo i na tržište Europske Unije (Njemačka i Austrija).

1000 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
7000+
PROIZVODA
12
ČLANOVA TIMA
2
UREDA
4
SKLADIŠTA
1M € bruto
PRIHODI

Misija i vizija

Naša misija je biti i ostati snažan i pouzdan poslovni partner svim klijentima te istovremeno krajnjim kupcima ponuditi sav asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Vizija se temelji na razvijanju poslovanja u svim segmentima te osiguranju snažne prisutnosti na domaćem i europskom tržištu u cilju ostvarivanja visoke prepoznatljivosti brenda Pismoreklam.hr kao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Obratite nam se s punim povjerenjem!

GRAFIČKI DIZAJN

DIGITALNI TISAK

BRENDIRANJE

BRIGA O DETALJIMA

Naš tim

Trudimo se olakšati proces kupnje grafičkih proizvoda. Vaše mišljenje nam je bitno! Ako imate bilo kakve primjedbe, zamjerke, pritužbe ili prijedloge, slobodno nam pišite na: info@pismoreklam.hr.

Želimo ispuniti Vaša očekivanja 🙂

KONTAKTIRAJTE NAS

Obratite nam se s punim povjerenjem!

SJEDIŠTE I TRGOVINA

Pismoreklam d.o.o.
Antuna Kanižliča 9,
34000 Požega

Mob: +385 97 698 6443
Email: info@pismoreklam.hr

PROIZVODNJA I SKLADIŠTE

Baruna Trenka 17,
34330 Trenkovo
Hrvatska

Mob: +385 99 5312 323
Email: proizvodnja@pismoreklam.hr

PODRUŽNICA NJEMAČKA

Berliner Strasse 290
63067 Offenbach am Main
Njemačka

Email: luka@pismoreklam.hr