Pomoć pri kupnji i informacije

Korisnička podrška

+385 97 698 6443WhatsappViber

Pon - Pet od 8-16h

Informacije i prodaja

+385 97 698 6443WhatsappViber

info@pismoreklam.hr

Računovodstvo

racunovodstvo@pismoreklam.hr

0 proizvod/a 0
Kategorije proizvoda
Filtriranje
Početna Oslikavanje vozila

Oslikavanje vozila

Jedan od najboljih načina promoviranja Vaše tvrtke ili nekog proizvoda i usluge koje nudite je reklama na vozilu jer je ono stalno u pokretu, što znači da je Vaša reklama neprestano vidljiva i dnevno ju može vidjeti na tisuće ljudi.

Usluga oslikavanja vozila vodeća je usluga i najpoznatiji brand našeg poduzeća. Prema Vašim zahtjevima nastojimo dizajnirati i kreirati izgled vozila koje će jasno prenositi sliku Vašeg poslovanja, bilo da se radi o naljepnici ili foliji. Prilikom oslikavanja naš stručni tim koristi kvalitetne materijale s dugogodišnjom garancijom za koji posjedujemo odgovarajući certifikat. Za veću dugotrajnost, bolju otpornost od mehaničkog oštećenja te zaštitu od izbjeljivanja od sunca primjenjujemo i odgovarajuću laminaciju.

U naših 30 godina iskustva u oslikavanju teško je reći točan broj vozila koje smo oslikali, ali se naš mali tim voli hvaliti kako je to sada već cijela jedna mala tvornica.

Usluge oslikavanja vozila koje nudimo:

U suradnji s našim partnerima nudimo i:

 


 

 

OSLIKAVANJE AUTOMOBILA
 

 


 

OSLIKAVANJE KOMBIJA

OSLIKAVANJE AUTOBUSA


OSLIKAVANJE KAMIONA


 


OSLIKAVANJE BRODICA I JAHTI 

Šaljemo Vam
  • Posebne pogodnosti
  • Aktualne akcije i popuste
  • Novosti i savjete
Newsletter
Prijavite se na newsletter i besplatno na e-mail primajte posebne pogodnosti i akcije te ostvarite popuste na novosti iz ponude!