Pomoć pri kupnji i informacije
0 proizvod/a 0
Kategorije proizvoda
Filtriranje
Početna Oslikavanje vozila

Oslikavanje vozila

Jedan od najboljih načina promoviranja Vaše tvrtke ili nekog proizvoda i usluge koje nudite je reklama na vozilu jer je ono stalno u pokretu, što znači da je Vaša reklama neprestano vidljiva i dnevno ju može vidjeti na tisuće ljudi.

Usluga oslikavanja vozila, primarno autobusa i kamiona, vodeća je usluga i najpoznatiji brand našeg poduzeća. Prema Vašim zahtjevima nastojimo dizajnirati i kreirati izgled vozila koje će jasno prenositi sliku Vašeg poslovanja, bilo da se radi o naljepnici ili foliji. Prilikom oslikavanja naš stručni tim koristi kvalitetne materijale s dugogodišnjom garancijom za koji posjedujemo odgovarajući certifikat. Za veću dugotrajnost, bolju otpornost od mehaničkog oštećenja te zaštitu od izbjeljivanja od sunca primjenjujemo i odgovarajuću laminaciju.

U naših 30 godina iskustva u oslikavanju teško je reći točan broj vozila koje smo oslikali, ali se naš mali tim voli hvaliti kako je to sada već cijela jedna mala tvornica.

 


 

Naši radovi
Šaljemo Vam
  • Posebne pogodnosti
  • Aktualne akcije i popuste
  • Novosti i savjete
Newsletter
Prijavite se na newsletter i besplatno na e-mail primajte posebne pogodnosti i akcije te ostvarite popuste na novosti iz ponude!