Jedan od najboljih načina promoviranja Vaše tvrtke ili nekog proizvoda i usluge koje nudite je reklama na vozilu jer je ono stalno u pokretu što znači da je Vaša reklama neprestano vidljiva i dnevno ju može vidjeti na tisuće ljudi.

Usluga oslikavanja vozila vodeća je usluga i najpoznatiji brand našeg poduzeća. Prema Vašim zahtjevima nastojimo dizajnirati i kreirati izgled vozila koje će jasno prenositi sliku Vašeg poslovanja, bilo da se radi o naljepnici ili foliji. Prilikom oslikavanja naš stručni tim koristi kvalitetne materijale s dugogodišnjom garancijom. Za veću dugotrajnost, bolju otpornost od mehaničkog oštećenja te zaštitu od izbjeljivanja od sunca primjenjujemo i odgovarajuću laminaciju.

U naših 30 godina iskustva u oslikavanju teško je reći točan broj vozila koje smo oslikali, ali se naš mali tim voli hvaliti kako je to sada već cijela jedna mala tvornica.

 

Kao ovlaštena i certificirana 3M aplikacijska tvrtka nudimo savjetovanje, izradu grafičke pripreme te oslikavanje svih vrsta komercijalnih vozila s najkvalitetnijim 3M cast folijama, najkvalitetnijim cast laminacijama, tisak na vrhunskim pisačima velikog formata, maksimalnu rezoluciju grafike te pismenom garancijom za foliju i uslugu oslikavanja.

Usluge oslikavanja vozila koje nudimo:

  • oslikavanje automobila
  • oslikavanje kombija
  • oslikavanje autobusa
  • oslikavanje kamiona

 

U suradnji s našim partnerima nudimo i:

  • oslikavanje brodica i jahti

 

 

Oslikavanje automobila

Oslikavanje autobosa

Oslikavanje brodica i jahti