GRAFIČKI DIZAJN

Kreirajmo zajedno vizualni identitet Vaše tvrtke koji će na najbolji način prikazati njezine vrijednosti.

OSLIKAVANJE VOZILA

Najbolji način promoviranja Vaše tvrtke je upečatljiva reklama na vozilu. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u oslikavanju pobrinut ćemo se da taj način promocije u potpunosti iskoristite.

DIGITALNI PRINT I IZRADA ETIKETA ZA VINO

Metoda digitalnog printa jedna je od najpopularnijih i najmodernijih, a u našoj ponudi možete pronaći neograničene mogućnosti takvog dotiska.

SVJETLEĆE REKLAME & TOTEMI & PROMO OPREMA

Reklama je indirektna komunikacija s potencijalnim kupcima, stoga je vrlo važno da bude uočljiva. Mi Vam možemo ponuditi izradu kvalitetnih svjetlećih i nesvjetlećih reklama raznih oblika i dimenzija.

UREĐENJE INTERIJERA I EKSTERIJERA

Izgled prostora uvelike utječe na raspoloženje čovjeka. Nudimo niz ideja kako na moderan način istaknuti jedinstvenost Vašeg prostora.

LASERSKO GRAVIRANJE I MARKIRANJE

Nudimo usluge gravure na drvo, metal, staklo, pleksiglas, gumu, mramor i granit pomoću laserskih zraka svjetlosti što Vam daje raznolike mogućnosti dotiska i ideja za Vaše promotivne materijale ili unikatne poklone.

3D STIROPOR - STIRODUR RJEŠENJA

Izrada unikatnih zidnih ili samostojećih natpisa i logova tvrtke te dekorativnih materijala za upotpunjavanje Vaših događanja, proslava i slično.

SITOTISAK - SUBLIMACIJA

Kao kvalitetan dotisak na tekstil ističe se tehnika sitotiska kojom možete personalizirati svoje odjevne predmete, dok sublimacija omogućuje dotisak fotografske kvalitete na promotivne i unikatne poklone.

SPORTSKA OPREMA I PROFESIONALNI TISAK

Tisak na dresove te ostalu sportsku odjeću i opremu s kvalitetnim tiskom u raznim bojama.

STROJNO VEZANJE / ŠTRIKANJE

Štik ili vez daleko je najkvalitetnija vrsta dotiska koji, osim što garantira dugotrajnost, daje lijep i sofisticirani izgled