Strojno vezenje/štikanje

Strojno vezenje ili štikanje tehnološki je proces trajnog prenošenja bilo koje vrste grafičkih prikaza na materijal u jednoj ili više boja konca. Ako ovu uslugu uspoređujemo s uslugom direktnog dotiska ili printa glavna je prednost  trajnost i specifičnost izrade te estetski oku ugodan izgled koji odiše kvalitetom i luksuzom.

Naši postupci vezenja

Kao jedna od tvrtki koja je specijalizirana za tisak na odjeću možemo vam pružiti uslugu vezenja te isporučiti kvalitetne proizvode s vrhunskim vezom vašeg loga ili dizajna. U mogućnosti smo odraditi vezove bilo kojih veličina i boja na vašu odjeću ili pak na tekstilne proizvode iz naše ponude: majice dugih i kratkih rukava, polo majice, radnu odjeću, kape, šešire, ručnike i slično.
Kako funkcionira naš proces:

  1. Kupac šalje dizajn koji želi izvesti te navodi o kakvim se tekstilnim proizvodima radi
  2. Na temelju dobivenih informacija šaljemo ponudu kupcu
  3. Kupac pristaje na ponudu i šalje potvrdu o uplati
  4. Dorađujemo dizajn te osmišljavamo najbolji način kako ga kvalitetno izvesti na odabrane tekstilne proizvode
  5. Ako vez određenog dizajna radite prvi put, poslat ćemo vam digitalnu kopiju veza na autorizaciju prije nego što započnemo s procesom vezenja
  6. Nakon što odobrite izgled dizajna, isti prosljeđujemo na izradu timu za vezenje
  7. Svaki pojedinačni komad tekstila prolazi kroz postupak osiguranja i provjere kvalitete gdje se obrezuje i čisti dodatna tkanina ili šavovi
  8. Narudžbu šaljemo na vašu adresu ili ju možete osobno preuzeti u našoj poslovnici

Najčešća pitanja

  • Možete li izvesti/štikati moj logo?

Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet broj jedan. Sa svakim kupcem nastojimo pronaći najbolje i najkvalitetnije rješenje, bilo da se radi o složenijim ili manje složenijim dizajnima za vezenje. Naš tim će vas rado savjetovati o tome koja je najkvalitetnija opcija vezenja vašeg loga ili dizajna, uzimajući u obzir tkaninu na koju se vez izvodi. Također, digitalni dizajn koji vam šaljemo na autorizaciju nastojimo uz vaše želje i zahtjeve dovesti do savršenstva. Stoga, sigurni smo da ćete i vi i mi biti zadovoljni s krajnjim rezultatom.

  • Koje je prosječno vrijeme izrade veza  nakon potvrđenog dizajna?

Sam rok izrade ovisi o količini proizvoda koje treba izvesti. Mi našim kupcima jamčimo najbržu moguću izradu isporučujući narudžbe 7 do 10 radnih dana nakon odobrenog digitalnog dizajna. Ako vam je potrebno  izraditi vez i prije navedenog roka, slobodno nam se možete obratiti na kontakt broj +385 97 698 6443 ili na mail adresu [email protected] , spremni smo izaći u susret.

Naši radovi