Grafički dizajn

U moru konkurencije vizualni je identitet tvrtke postao vrlo važan segment poslovanja jer njime stvaramo prvi dojam koji tvrtka ostavlja na potencijalne klijente, partnere i investitore. Cilj je grafičkog dizajna kao primijenjene umjetnosti kombinacijom tipografije, ilustracije i teksta pobuditi zanimanje te ciljanoj publici prenijeti jasnu i prepoznatljivu poruku.

Osmišljavanje vizualnog identiteta

Cijelom procesu osmišljavanja vizualnog identiteta pristupamo kao cjelini pri tome vodeći brigu o karakterističnim bojama, simbolima i vizualnima kojima na najbolji način nastojimo prenijeti ideje i vrijednosti Vaše tvrtke. U suradnji s Vašim zahtjevima i mogućnostima kroz grafičku pripremu i pravodobnu komunikaciju nastojimo stvoriti konačno rješenje spremno za daljnje prilagođavanje u svrhu dotiska na različite promotivne materijale ili poslovne poklone.

Ponuda naših promotivnih materijala te moguće tehnike dotiska su gotovo neograničene. Nudimo mogućnost dotiska na rokovnike, majice, kape, vrećice, kemijske olovke, privjeske, upaljače i razne druge proizvode koje možete pronaći u našem asortimanu proizvoda.

Ako niste sigurni na koji način najbolje prenijeti svoju viziju u djelo, kako kreirati kvalitetan i prepoznatljiv vizualni identitet ili redizajnirati svoje postojeće vizuale slobodno nam se obratite!