Često nam se javljate s dobrim idejama i pitanjima: “Kako napraviti dobru promociju ?”.

U moru konkurencije vizualni je identitet postao je vrlo važan jer njime stvaramo prvi dojam koji tvrtka,udruga, band, pojedinac ostavlja na potencijalne klijente, partnere ili širu publiku.

Cilj dobrog grafičkog dizajna je umjetnosti kombinacijom tipografije, ilustracije i teksta pobuditi zanimanje te ciljanoj publici prenijeti jasnu i prepoznatljivu poruku. Za to imate nas. Kod nas možete napraviti sve od dizajna do konačnog tiska.

Ekipa nas često pita koliko kvalitetno možemo odraditi dizajn. Odgovor je za čistu peticu. Naime naši dizajneri su licencirani stručnjaci za rad u Photoshop-u, Adobe Ilustrator-u i CorelDraw alatima.

Nakon kvalitetnog dizajna idemo u izradu vaših promotivnih materijala te odabiremo moguće tehnike dotiska.

Nudimo mogućnost dotiska na rokovnike, majice, kape, vrećice, kemijske olovke, privjeske, upaljače i razne druge proizvode koje možete pronaći u našem asortimanu proizvoda.

Ako niste sigurni na koji način najbolje prenijeti svoju viziju u djelo, kako kreirati kvalitetan i prepoznatljiv vizualni identitet ili redizajnirati svoje postojeće vizuale slobodno nam se obratite na info@pismoreklam.hr ili putem obrasca na stranici .