Sigurno ste na cesti primijetili drugačije i zanimljive autobuse nogometnih klubova. Dobrodošli na pravu adresu. Usluga oslikavanja vozila vodeća je usluga i najpoznatiji brand našeg poduzeća. Svakom klijentu i vozilu pristupamo individualno, a posebnu pažnju poklanjamo procesu oslikavanja vozila.

Treba dati prednost oslikavanju vozila

U odnosu na druge oblike promocije i oglašavanja, oslikavanje vozila privlači više pažnje nego tradicionalno oglašavanje. Vozilo je stalno u pokretu, što znači da je Vaša reklama neprestano vidljiva i dnevno ju može vidjeti na tisuće ljudi. Dok za radijsku ili tv reklamu imate određeni budžet, koji donosi određeni broj emitiranja. Nakon toga, vaša reklama pada u zaborav. Oslikavanje vozila omogućuje jednokratni trošak, ali dugoročnu reklamu. 

Oslikavanje vozila nije bojanje u auto lakirnici

Na vozila se lijepe folije koje ne oštećuju originalnu boju, nego ju i štiti (od kamenčića). Ako odlučite skinuti foliju, originalna boja bit će u stanju prije postavljanja folije. 

Svaki klijent je jedinstven 

Prilikom oslikavanja naš stručni tim koristi kvalitetne materijale s dugogodišnjom garancijom. Za veću dugotrajnost, bolju otpornost od mehaničkog oštećenja te zaštitu od izbjeljivanja od sunca primjenjujemo i odgovarajuću laminaciju.

Naše reference pričaju o nama

U naših 30 godina iskustva u oslikavanju teško je reći točan broj vozila koje smo oslikali, ali se naš mali tim voli hvaliti kako je to sada već cijela jedna mala tvornica.

Usluge oslikavanja vozila koje nudimo:

U suradnji s našim partnerima nudimo i:

Galerija: