Corona virus je najtraženija riječ koju ste na Googleu tražili ovaj mjesec, a poznata je stvar kako su medicinska oprema, maskice, dezificijensi i ostali zaštitni proizvodi prijekopotrebni i neophodni za siguran rad i prestanak širenja zaraze.

Iako se sva proizvodnja usporila, te je rad naše fizičke trgovine obustavljen, naš webshop www.pismoreklam.hr i dalje radi prema uputama Civilne zaštite, a naši djelatnici pridržavaju se svih potrebnih mjera.

Naša proizvodnja sastoji se od lasera za rezanje raznih materijala, digitalnih printera, šivačih strojeva i strojeva za vez, stoga smo se uključili u izradu i distribuciju Zaštitnih vizira za lice i Zaštinih pregrada o pleksiglasa.

Zaštitni vizir je dimenzija 260 x 260mm i težine 84 grama. Vrlo lako se postavlja na glavu i ugodan je za nošenje te osigurava nesmetan rad.

Deklaracija proizvoda:

  • prozirni / transparentni štitnik za lice
  • za zaštitu od mehaničkih udaraca i tekućine
  • materijal: PET-G 1mm
  • sadrži elastičnu traku debljine 1mm i širine 25 mm koja se lako skida i pere (više namjenska)
  • vizir je otporan na dezinfekcijska sredstva koja sadrže alkohol.

Djelatnici u ljekarnama, drogerijama, trgovinama mješovitom robom, pekarama, mjestima gdje se događa primopredaja robe, zdravstvene ustanove, svi oni koji ovih dana rade i izloženi su prijenosu potencijalne zaraze mogu koristiti ovaj zaštitni vizir i spriječiti prskanje čestica i osigurati zaštitu za sebe i druge.

Sljedeći korak u zaštiti je pregrada/barijera od pleksiglasa koja se postavlja u urede i pultove za sprječavanje direktnog kontakta u uslužno-prodajnim prostorima, benzinskim postajama, pekarama, trgovinama mješovite robe i ostalim uredima.

Pregrada je izrađena od prozirnog pleksiglsa debljine 5mm i učvršćena s L profilima od iverala u crnoj ili bijeloj boji.

Pregrada sadrži otvor za primopredaju proizvoda/usluga. Pleksiglas je čvrst materijal poznat kao akrilno staklo, siguran, teško lomljiv, periv i otporan na čišćenje dezinficijensima. Pregrada služi kao sigurna zaštita pri radu.

Sve proizvode imamo na stanju odmah i isporučujemo u cijeloj Hrvatskoj dostavnom službom GLS.

Dodatna opcija je color dotisak ili graviranje na zaštitni vizir ili pleksiglas pregradu.

Kontaktirati nas možete na [email protected] ili možete naručiti direktno putem webshopa.