Imali smo čast i povjerenje provesti projekt uređenja Požeške kuće iz dizajna u stvarnost. Kombinacijom nekoliko tehnologija tiska te korištenjem kvalitetnih materijala nastao je projekt koji svakim detaljem oduševljava i predstavlja Požegu u najboljem izdanju.

“Otvorena je Požeška kuća, Centar za posjetitelje koji će građanima i gostima pobliže prikazati Požegu, njezinu povijest, ali i život Požežana. Požeška kuća predstavlja novi tip turističke ponude koji podrazumijeva razvoj javne turističke infrastrukture, promocije ključnih turističkih atrakcija te inovativnu interpretaciju prirodne i kulturne nematerijalne baštine.

Cilj je objediniti sve što grad može ponuditi od kulturnih znamenitosti, lokalnih proizvoda, vinskih podruma i ugostiteljskih objekata kako bi postao nezaobilazna turistička destinacija te kako bi stvorili preduvjete i omogućili razvoj postojećih neiskorištenih potencijala, potaknuli samozapošljavanje stanovništva u turističkom sektoru te podržali razvoj ruralnih područja.”

Više možete pročitati na pozeskakuca.hr