Umirovljenje je značajna prekretnica u životu svakog pojedinca jer se time označava kraj poslovne karijere i početak novog, opuštenijeg poglavlja. Proslava ove važne prigode odličan je način i za vas da pokažete svoju zahvalnost i dobre želje, bilo da ste smo poslovni kolege ili ste postali najbolji prijatelji. 

U nastavku koji slijedi donosimo vam popis ideja za poklon za odlazak u mirovinu, stoga slobodno „ukradite“ koju ako vam se neka svidi. Kupnja poklona iz naše ponude nikada nije bila lakša uz!

Naših top 5 ideja za poklon za odlazak u mirovinu

Dok krećete u potragu za savršenim darom za umirovljenje, naših pet najboljih prijedloga obuhvaća široku paletu ukusa od kojih će neki odgovarati svakom umirovljeniku. Prva ideja na našem popisu je bluetooth zvučnik. Glazba dira u dušu, a ovaj poklon omogućuje umirovljenicima da uživaju u svojim omiljenim pjesmama bilo gdje i bilo kada. Tu su i personalizirane majice, privjesci za ključeve, gravirane pljoske i ručni satovi. Zaronimo dublje u ovu tematiku i s nama pronađite idealan poklon za umirovljenje.

 

 

Odličan bluetooth zvučnik

Ako znate da slavljenik-umirovljenik obožava glazbu i svakodnevno uživa u kvalitetnom zvuku, onda je bluetooth zvučnik prigodni poklon za odlazak u mirovinu. Potražite prijenosni zvučnik s vrhunskom reprodukcijom zvuka, s baterijom koja ima dugi životni vijek, a ne zaboravite niti na jednostavno povezivanje s pametnim telefonima i drugim uređajima. 

Bilo da se opušta u udobnosti vlastitog doma, kreće u avanture na otvorenom ili organizira kojekakva druženja s obitelji i prijateljima, ovaj će poklon svakom umirovljeniku sigurno biti odlična „podloga“ za svako događanje. 

Posebno dizajnirana majica

Odlučite se za nešto totalno drugačije. Što kažete na šaljive poklone za odlazak u mirovinu? Univerzalan dar koji možete pokloniti i ženama i muškarcima zasigurno je personalizirana majica. Ujedno je zabavan i sentimentalan poklon za ovakvu prigodu. Razmislite o izradi majice kratkih ili dugih rukava po narudžbi. Sami kreirajte dizajn majice

Birajte između šaljive ili dirljive poruke o umirovljenju ili se odlučite za smiješnu karikaturu. Ovo će sigurno biti odlična uspomena koja će podsjećati slavljenika na njegove kolege s posla i lijepe trenutke koje su proveli zajedno.

Posebno dizajnirana majica idealan je dar za umirovljenje jer nudi jedinstven i osobni „touch“. Činjenica da je personalizirana daje posebnu, sentimentalnu. Osim toga, može se ponosno nositi u raznim prilikama, omogućujući umirovljenicima da pokažu svoju osobnost ili smisao za humor.

Kul privjesak za ključeve

Prošli su dani kada su privjesci za ključeve bili jednostavni i dosadni. Novi privjesak za ključeve zasigurno je praktičan, ali ujedno i moderan odabir za poklon. Odlučite se za visokokvalitetni privjesak izrađen od materijala poput kože, metala, tekstila ili drva i ukrasite ga graviranom porukom ili inicijalima umirovljenika; to će ovom poklonu sigurno dati poseban štih.

Moderan privjesak za ključeve je funkcionalan poklon koji unosi dašak personalizacije u svakodnevni život umirovljenika. Definitivno će se izdvojiti od drugih običnih darova. Na tržištu su dostupni razni modeli i dizajni privjesaka, stoga sigurno nećete imati problema prilikom odabira.

Laserski rezbarena pljoska

Za umirovljenike koji cijene neke druge stvari u životu, laserski rezbarena pljoska odličan je odabir, što zbog kombinacije sofisticiranosti i personalizacije, što zbog praktičnosti. Ugravirana poruka ili datum umirovljenja daje dozu sentimentalnosti, na značajan način obilježavajući prekretnicu u karijeri umirovljenika.

Odaberite pljoske izrađene od izdržljivog nehrđajućeg čelika. Ova elegantna pljoska ne služi samo kao moderan dodatak za posebne prigode nego u očima umirovljenika budi uspomene koje će itekako znati cijeniti. Graviranje pljoski obavlja se laserski, čime se osigurava vrhunska preciznost. Ovaj je dar savršen za uživanje u omiljenom piću tijekom posebnih prigoda ili tijekom večernjih opuštaju uz kamin.

Satovi

Ovaj svevremenski klasik, ručni sat, sofisticirani je dar za mirovinu. Osim toga, satovi simboliziraju određeno postignuće umirovljenika te ujedno označavaju početak novog poglavlja u životu. Odaberite sat koji odražava stil umirovljenika, bilo da se radi o elegantnom i modernom dizajnu ili tradicionalnom satu. Razmislite o tome da na poleđini sata bude ugravirana lijepa poruka o odlasku vašeg kolege u mirovinu ili datum njegova umirovljenja.

Najbolji dar za umirovljenje je onaj koji je odraz vaše pažnje i obzira prema slavljeniku. Proslavite odlazak vašeg kolege ili prijatelja u mirovinu pažljivom gestom koja označava početak njihovog zasluženog putovanja u novu i uzbudljivu fazu života. Napokon, nakon godina i godina rada, došlo je vrijeme za pravo opuštanje. Velika životna promjena koju vrijedi proslaviti s unikatnim poklonom.