Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma (Kongresna dvorana) 14. i 15. rujna 2022. održao se po prvi puta sajam: Promodays – prvi B2B regionalni event promotivne industrije .

U fokusu sajma su bili: promotivni proizvodi, papirna konfekcija (artikli namijenjeni papirnicama i knjižarama), suveniri i poklon proizvodi te kreativni proizvodi namijenjeni poslovnom darivanju.

Bila nam je čast da svoje prvo izlaganje na sajmovima započnemo baš na prvim Promodays u Zagrebu.

Na štandu smo predstavili sve usluge koje nudimo, kao što su sve vrste tiska, grafički dizajn, oslikavanje vozila, digitalni print, izrada etiketa za vino, svjetleće reklame i toteme, promo opremu, uređenje interijera i exterijera, lasersko graviranje, cnc izrezivanje, 3D stirodur rješenja, sitotisak – DTF – strojni vez, te sportska oprema.

Ivana, Karlo, Luka i Manuel su predstavili tvrtku u najboljem svjetlu, a povratna informacija od posjetitelja je :„Ono što Vas razlikuje od drugih je ponuda proizvoda i pristup prema klijentu.“

U današnje vrijeme globalizacije, potrebno je neprestano se zanimati, raspitivati i usavršavati za djelatnost kojom se bavite. Sudjelovanjem na sajmu svakako smo to i radili. Istražujući štandove susjeda, razgovorima i razmjenom iskustva sa kolegama iz sličnih djelatnosti spremniji smo za nove izazove.  

Ako niste imali vremena za posjet sajmu i našem štandu, možete pročitati kako nas je doživio organizator sajma: https://print-magazin.eu/promo-proizvodi-tjedna-zlatna-slavonija-pismoreklam-hr/

Nakon što su se dojmovi slegli i poslali odgovori na sve upite, spremni smo za nove izazove. Na Vama je da nas iskušate i postavite nam Vaše izazove da ih riješimo. Za nas je svaki klijent poseban ma koliko god je njegov izazov velik.

Za nas je svaki klijent poseban i za svakoga ulažemo puno vremena i truda kako bi njihovi rezultati bili što bolji te da svoj brend predstave publici na što bolji način. 

Luka Mandić, direktor