Vrhunska promocija i odličan marketing u suradnji s lokalnom zajednicom stvorili su nogometni klub Graševina.

 

Predmet: Zahtjev za osmišljavanje, izradu i promociju vizuala kluba

Dopustite nam da vam predstavimo Hrvatski nogometni klub „Graševina“ Vetovo koji je s djelovanjem počeo u rujnu 2019. godine te tako postao prvi nogometni klub s jedinstvenim nazivom HNK Graševina.

Cilj ovog projekta je spojiti sport, vrijednosti i običaje lokalne zajednice.

Na jedan marketinški i do sada ne viđeni način spojiti upravo vino i nogomet. Vetovačko zlatno vinogorje promoviramo kroz najdraži sport, nogomet. Tako su dečki iz kluba opisali svoje želje a mi smo im pomogli u relizaciji. Ako ste pratili medije posljednjih dana mogli ste primijetiti kako su o ovom projektu pisali Jutarnji i Večernji list, 24sata, Slobodna Dalmacija, Požega.eu, Novi list, 034portal, Index.hr te ostali.

Ideja je krenula s predsjednikom Denijem Pavićem koji nam se kroz razgovoru s našom ekipom za dizajn i promociju.

Kušala se vrhunska graševina i ideje su sjevale jedna za drugom. Prvo smo izradili logo u suradnji s digitalnom agencijom Laurea.hr.

S promo materijalima kao što su majice, kape, šalovi, šalice i kišobrani promovirali smo klub,a moderan autobus oslikali smo i postali jednistveni. Više možete pogledati na webshopu.

S privlačnim vizualima te kvalitetnom promocijom osigurali smo veliku posjećenost navijača na utakmicama, medijsku pozornost, te veliku bazu pratitelja na društvenim mrežama kao i 3000 navijača kluba – broj je u konstantnom porastu i sigurno je kako navijači vole svu medijsku pozornost koju klub ima.

Za prvu ekipu izradili smo i dresove proizvođača JOMA.

2020. godina je prva godina novog projekta HNK GRAŠEVINA želja nam je bila trgu organizirati promociju novog klupskog autobusa te obilježiti dosadašnji uspjeh kao i najaviti nastavak razvoja kluba i lokalne zajednice. Proslava Vincelova velik je događaj za lokalni kraj te kao i svake godine dvije tisuće ljudi sudjelovalo je na proslavi na središnjem trgu Sv. Vinka 25.1.2020. godine a upravo tada široj javnosti predstavili smo klupski autobus ugledavši se tako na velike hrvatske ali i svjetske klubove.

Linkovi i reportaže:

https://www.24sata.hr/sport/grasevina-u-punom-sjaju-klub-je-predstavio-moderni-autobus-673609

 

https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/614997/ovaj-klub-osvojio-je-srca-zaljubljenika-u-nogomet-ali-i-dobru-kapljicu-hnk-grasevina-jedinstven-je-u-svijetu-za-njega-ce-igrati-brat-hrvatskog-reprezentativca-a-prica-iz-vetova-ce-vas-oduseviti

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vetovo—570474.html

https://www.24sata.hr/sport/igraju-u-sedmoj-ligi-sad-imaju-i-genijalno-ime-hnk-grasevina-639031

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mnogima-je-pao-kamen-sa-srca-kad-je-kamen-postao-hnk-grasevina/9153116/

https://www.24sata.hr/sport/gazda-nk-grasevine-pozivamo-grdovica-da-nam-pjeva-himnu-639085

https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/613106/ovo-spada-u-rubriku-39vjerovali-ili-ne39-slavonski-nizeligas-promijenio-ime-u-hnk-grasevina

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/slavonski-klub-postao-hnk-grasevina-navijacka-skupina-zove-se-promili—567953.html

https://www.germanijak.hr/vijesti/u-sedmom-rangu-hrvatskog-nogometa-igra-hnk-grasevina/63811

https://www.034portal.hr/nogometasi–vinari-i-uprava-hnk-grasevine-vetovo-napunili-klupsko-vino-u-butelje-317