Sintetički materijali postaju sve popularniji. Unatoč činjenici da su prirodni proizvodi neusporedivo bolji, polimerni materijali postupno postaju vodeći među potrošačima. 

Sa PVC samoljepljivim folijama vaše će vozilo ili staklena površina biti unikatni i uočljivi. S ovim folijama beskonačno je mogućnosti izrade, izrezivanja, tiska i kreiranja. Lako ćete upotpuniti svoj poslovni prostor da postane ugodno mjesto rada, a izgled vašeg automobila može postati putujuća reklama.

PVC folija se široko koristi u graditeljstvu i oglašavanju. Ovaj materijal je vrlo izdržljiv i pouzdan. Unatoč maloj debljini, otporan je na fizičke utjecaje, kemikalije pa čak i na vatru. Materijal se lako može obraditi, što ga čini praktičnim. 

Na transparentnoj površini, možete napraviti bilo koji pečat ili boju – bilo koji premaz bit će izdržljiv.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji proizvodnje, proizvodi od polivinilklorid polimera nisu otrovni i apsolutno bezopasni.

Što je PVC folija?

PVC folija je termoplastični polimerni polivinil klorid načinjen od granuliranog polimernog materijala. Obrađuje se u posebnom stroju, a zatim se topi. Zatim se polimeru doda u oblik i odreže željena dužina i širina. Gotovi film od polivinilklorida je izdržljiv materijal, potpuno vodootporan, otporan na masti, čađu i kemijske spojeve te izdržava visoke i vrlo niske temperature.