Pomoć pri kupnji i informacije
0 proizvod/a 0
Kategorije proizvoda
Filtriranje
Početna Strojno vezenje / štikanje

Strojno vezenje / štikanje

Strojno vezenje ili štikanje je tehnološki proces prenošenja bilo koje vrste grafičkih prikaza na materijal, trajno koncem u jednoj ili više boja, estetski uko ugodan i obogaćen kvalitetom i luksuzom ukoliko ovu uslugu uspoređujemo s uslugom direktnog dotiska ili printa, glavna prednost je trajnost i specifičnost izrade.

Naši postupci vezanja

Kao jedna od tvrtki specijalizirani za odjeću ali i vezenje, možemo vam pružiti uslugu "ključ u ruke" te s povjerenjem isporučiti kvalitetne proizvode s vrhunskim vezom vašeg loga ili dizajna. Od visokokvalitetnih polo majica, radne odjeće pa sve do prilagođenih kapa, šešira i ručnika, možemo ištikati bilo koji vez, veliki ili mali.

Kako funkcionira naš proces:

 1.  Kupac pošalje dizajn. Mi uzimamo taj dizajn, doradimo ga i osmislimo najbolji način kako ga izvesti u vaše unikatne polo majice, kape, ručnike ili drugu odjeću.
   
 2. Ukoliko radite novu narudžbu za pet ili više artikala, poslat ćemo vam digitalnu kopiju veza na autorizaciju i tražiti da ga odobrite prije nego što započne vezenje. Ako naručujete ponovnu narudžbu bilo koje količine ili novu narudžbu za 4 ili manje komada, nećemo poslati kopiju, osim ako je dizajn drugačiji.

 3. Dizajn šaljemo našem timu za vezenje, koji brzo i pažljivo vezuje i šiva logotip na proizvodima kupca.

 4. Svaki pojedinačni komad tesktila prolazi kroz postupak osiguranja i provjere kvalitete, gdje se dodatna tkanina ili šavovi obrezuju i čiste, a svaki se komad zatim ponovno provjerava, kako bi se osigurala potpuna točnost i kvaliteta.

 5. Narudžbu šaljemo direknto na vrata kupca, ali ne prije no što joj dostavimo GLS-ov broj za praćenje i zajamčeni datum isporuke.

 6. Kupac prima svoju prekrasno izvezenurobu, zaljubljuje se u nju, pokazuje je ju svima koje poznaje i objavljuje lijepe stvari o nama na Instagramu, Facebooku, Twitteru i Googleu ... Ili samo bude sretan :)

Najčešća pitanja

 • Možete li izvesti/štikati moj logo ?

Ako već niste primijetili, zadovoljstvo kupaca je naš prioritet broj jedan. Ako vam treba nešto vezeno, mi smo najbolji ekipa za taj posao. Naš tim vrhunskih umjetnika i dizajnera više je nego sretan raditi s vama kako bi vaš dizajn bio izvediv. Ako je neka druga tvrtka u prošlosti izvezla logotip, naš osobni cilj je da ga napravimo još čistijim, čvršćim i boljim.

 • Koje je prosječno vrijeme izrade odjeće?

Našim kupcima jamčimo najbrži mouguću izrau u industriji, isporučujući narudžbe 7 do 10 radnih dana nakon što su primljeni. Međutim, ako su vam proizvodi potrebni prije toga (razumijemo da se takve stvari događaju), možemo se prilagoditi i najstrožim rokovima. Ako imate narudžbu koja vam je potrebna odmah, a svi ostali su vas odvratili, odmah nazovite predstavnika korisničke službe na +385 97 698 6443 ili pošaljite email na webshop@pismoreklam.hr. Rado ćemo vam pomoći.

Šaljemo Vam
 • Posebne pogodnosti
 • Aktualne akcije i popuste
 • Novosti i savjete
Newsletter
Prijavite se na newsletter i besplatno na e-mail primajte posebne pogodnosti i akcije te ostvarite popuste na novosti iz ponude!