Pomoć pri kupnji i informacije
0 proizvod/a 0
Kategorije proizvoda
Filtriranje
Početna Projekt WWW Pismoreklam

Projekt WWW Pismoreklam

„Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020“

Kratki opis projekta

Tvrtka Pismoreklam d.o.o. je potpisala s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta Vaučer o dodjeli bespovratnih sredstava broj: P19_WWW_2018_0328 za provedbu projekta „WWW Pismoreklam“, ref. oznake: KK.03.2.1.17.0417.

Vaučer je izdan u svrhu sufinanciranja ugovornog pružanja usluga usmjerenih na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga. Ugovorno pružanje usluge odnosi se na uslugu pružatelja MARKER d.o.o., a usluga koja će se sufinancirati sastoji se od aktivnosti: Izrada mrežnog i e-commerce rješenja poduzeća Pismoreklam d.o.o.

Razdoblje provedbe projekta

Projekt se provodi od 04. veljače 2019. godine do 04. veljače 2020. godine.

Opći cilj projekta

Opći cilj projekta je doprinos jačanju tržišne pozicije, povećanju konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom ili poboljšanjem mrežnih rješenja te doprinos razvoju informacijskog društva u RH.

Svrha projekta (specifični ciljevi) i očekivani rezultati
 

  1. Povećanje broja  ulaganja poduzeća Pismoreklam d.o.o. u prezentaciju svojih proizvoda i usluga putem mrežnih rješenja – provedbom projekta povećat će se aktivnosti ulaganja poduzeća Pismoreklam d.o.o. u unapređenje poslovne web stranice te će se unaprijediti 1 mrežno rješenje te 1 e-commerce rješenje.
     
  2. Povećanje konkurentnosti poduzeća Pismoreklam d.o.o. – kao rezultat provedbe projekta očekuje se povećanje prihoda od prodaje za 15% u drugoj godini nakon godine završetka provedbe projekta
  • Ukupna vrijednost projekta iznosi: 77.145,00 HRK
  • Ukupno prihvatljivi troškovi iznose: 69.145,00 HRK
  • Iznos sufinanciranja sa strane Europske unije: 55.316,00 HRK

Za više informacija o projektu možete kontaktirati g. Luku Mandića na: luka@pismoreklam.hr

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite www.strukturnifondovi.hr

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija posjetite http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

Šaljemo Vam
  • Posebne pogodnosti
  • Aktualne akcije i popuste
  • Novosti i savjete
Newsletter
Prijavite se na newsletter i besplatno na e-mail primajte posebne pogodnosti i akcije te ostvarite popuste na novosti iz ponude!